Jungle by Night kondigt derde deel Algorhythm-clubtour aan

Op vrijdag 10 maart 2023 geeft de Nederlandse band een concert in de Gashouder in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 16 september om 10.00 uur via Ticketmaster.

Het negenkoppige instrumentale collectief Jungle by Night werd opgericht in 2009, toen een groep vrienden en familieleden uit Amsterdam met een voorliefde voor dezelfde muziek samenkwamen. Inmiddels is het negental uitgegroeid tot een van de meest beluisterde, instrumentale bands in Nederland.

Jungle by Night brengt al ruim 10 jaar hun dansbare ritmes en grooves met invloeden uit Krautrock, disco, 80's electro-pop en dance naar diverse poppodia en festivals wereldwijd. Afgelopen jaar bracht Jungle by Night hun zevende album uit genaamd 'Algorhythm' waarmee zij hun live act gedurende meerdere clubtours naar een hoger niveau tilde. Dit jaar stond het collectief onder andere in een uitverkochte Paradiso en op festivals als Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open. 

Naast het concert in de Gashouder heeft Jungle by Night ook een reeks clubshows aangekondigd in de maand december van dit jaar. Het concert dat op 10 maart 2023 plaatsvindt in de Gashouder wordt georganiseerd door MOJO in samenwerking met Paradiso.

JUNGLE BY NIGHT
Vrijdag 10 maart 2023, Gashouder, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur  | Entree: € 36,40 (incl. servicekosten)Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/junglebynight 
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

More news