Joshua Radin kondigt nieuw album aan

'Here, Right Now' verschijnt op 4 oktober. De gelijknamige eerste single 'Here, Right Now' is nu te beluisteren.

Op 4 oktober verschijnt ‘Here, Right Now’, het nieuwe album van de alom geprezen songwriter Joshua Radin via Nettwerk Music group. Vandaag deelt Radin de gelijknamige eerste single, die hem eraan herrinert om gefocust te blijven op het heden. Voor de nieuwe single werkte hij samen met zangeres Maria Taylor (Azure Ray). Begin volgend jaar is Joshua Radin te zien in TivoliVredenburg. 

‘Here, Right Now’ werd geproduceerd door Tony Berg (Phoebe Bridgers, Andrew Bird, Aimee Mann) en bevat een groot scala aan gastvocalisten en muzikanten. Zo zijn onder meer Berg's dochter Z Berg (The Like), Alex Greenwald (Phantom Planet), Danny Burk en de eerder genoemde Maria Taylor op het nieuwe album te horen. 'Here, Right Now' bestaat uit zeven nieuwe songs en twee covers: 'I Won't Back Down' van Tom Petty en 'She Smiled Sweetly' van The Rolling Stones. Op 'Here, Right Now' staan thema's als verbroken relaties, vriendschap en vrije wil centraal. Allemaal gekenmerkt door de onmiskenbare stem van Radin.

Joshua's muzikale carrière startte in 2004, maar zijn grote doorbraak beleefde hij in 2008 met het album 'Simple Times', waarop onder meer de hitsingle 'I'd Rather Be With You' terug te vinden is. Sindsdien tourt Radin de hele wereld over en was zijn muziek te horen in televisieseries als Grey's Anatomy, House en Designated Survivor.

Naast de aankondiging van het nieuwe album maakt Joshua Radin ook bekend weer op tour te gaan. Uiteraard doet hij hierbij ook Nederland aan. Op 31 januari 2020 zie je Joshua Radin in TivoliVredenburg in Utrecht. De ticketverkoop is inmiddels gestart. 

More news