Igor onthult 'Ik Ben Weer': een voorproefje van zijn veelbelovende debuutalbum 'Kind Aan Zee'

De Nederlandse muziekscene maakt zich op voor een opmerkelijke nieuwkomer die de grenzen van genres overstijgt en luisteraars betovert met zijn unieke geluid. Igor, een jonge producer, zanger en rapper, verovert gestaag de harten van muziekliefhebbers met zijn bijzondere stijl en muzikale veelzijdigheid. Met veel trots introduceert hij zijn nieuwste single 'Ik Ben Weer', als voorproefje op zijn langverwachte eerste album 'Kind aan Zee', dat op 5 januari 2024 via V2 Records uitkomt.

Igor is geen onbekende meer binnen de Nederlandse muziekwereld en maakte al eerder indruk met zijn debuutsingle 'Ik Zweef Alweer'. Maar hij is niet alleen een studiovirtuoos; zijn live-optredens zijn even magisch dankzij zijn getalenteerde ensemble. Hij heeft een spoor van magie achtergelaten op gerenommeerde festivals zoals 'Into The Great Wide Open' en heeft talloze Nederlandse podia betoverd met zijn kunsten.

Met zijn nieuwe single 'Ik Ben Weer' biedt Igor een intrigerende inkijk in zijn gedachtegoed en creatieve evolutie en weet hij luisteraars opnieuw te verrassen. Het nummer belichaamt zijn kenmerkende stijl en biedt luisteraars een diepgaande emotionele reis, waar Igor's kleurrijke beats, verrassende strijkersarrangementen en poëtische teksten een diepe indruk achterlaten. Tegelijkertijd markeert deze release een voorproefje van zijn langverwachte debuutalbum 'Kind Aan Zee', dat een buitengewone mix van hiphop, jazz, klassiek, soul en kleinkunst omvat.

Igor heeft reeds de aandacht getrokken van vooraanstaande media, waaronder een uitgelichte post van VPRO Dorst en een uniek gastoptreden bij Khalid & Sophie. Zijn frisse kijk op muziek en zijn vermogen om genres te vermengen maken hem tot een opmerkelijke verschijning in de huidige muziekwereld.

Igor's 'Kind Aan Zee' bevat 10 tracks, doordrenkt met arrangementen van Noah Eamon Hassler-Forest en Igor's eigen vocale en productiewerk. De songteksten, afkomstig uit zijn late tienerjaren, belichten thema's rond opgroeien en het afscheid nemen van zijn kindertijd, waardoor 'Kind Aan Zee' een meeslepende luisterervaring belooft te worden.

IGOR in het klein* TOUR:

26 november | PaardCafé, Den Haag
30 november | Fluor x Kosmik, Amersfoort
1 december | Museum De Fundatie, Zwolle 
3 december | Tankstation Festival (Hedon), Zwolle
6 december | TBA, Utrecht

Volg Igor:

Spotify | YouTube | Instagram | Website

More news