Ibrahim Maalouf op North Sea Jazz

Op 29 oktober 2020 zal Maalouf tevens live te zien zijn in de AFAS Live

Vandaag heeft North Sea Jazz haar eerste namen van 2020 bekend gemaakt. Niemand minder dan Alicia Keys, Diana Ross en Lionel Richie zijn de headliners deze zomer.

Ook publiekslieveling Ibrahim Maalouf zal terugkeren voor de 45e editie van het festival. Dit jaar zal Maalouf op de zaterdag (11 juli) te bewonderen zijn, kaarten zijn vanaf 1 februari verkrijgbaar via de site: https://www.northseajazz.com/nl/tickets/

Trompettist Ibrahim Maalouf is een van de grootste vernieuwers in de jazz en staat bekend om zijn vermogen klassiek, jazz en Arabische muziek moeiteloos te mengen met zijn herkenbare, mystieke trompetsound. Ook op zijn nieuwste, elfde soloplaat 'S3NS' laat Maalouf zijn veelzijdigheid zien met een frisse muzikale smeltkroes.

Het album ontving veel lovende recensies en werd zo ook door Jazzism benoemd tot één van de meest invloedrijke en actuele platen op het gebied van jazz met de vierde plaats in de Jazz Not Jazz top 10. Tevens eindigde Maalouf op de vijfde plaats in de top 10 van 2019 volgens de lezers van het blad. 

More news