Het nieuwe album van Thomas Dybdahl 'Fever' is vanaf vandaag overal te luisteren!

'Fever' is het twaalfde studio album van de Noorse singer-songwriter

In eerste instantie stond voor Thomas Dybdahl een EP op de planning, maar uiteindelijk liepen de opnames uit tot een volwaardig album dat vandaag uitgebracht is. Deze plaat is het vervolg op Thomas Dybdahl's alom geprezen 'All These Things', dat in oktober 2018 verscheen.

Het album werd opgenomen in zijn eigen 1micadventure studio in Stavanger, Noorwegen, en is gecoproduceerd door vaste samenwerkingspartner Håvard Rosenberg, bekend van zijn productions voor urban en hip hop artiesten in Noorwegen. Voor de opnames van '45' maakten zij gebruik van een oude Tandberg 2 track recorder die Thomas erfde van zijn grootvader.

Op deze bandrecorder vonden Dybdahl en Rosenberg oude opnames terug uit de jaren 60, waarop de vader en ooms van Thomas spraken over hun dromen voor de toekomst. Deze gesprekken werden gebruikt ter inspiratie voor het thema van de nieuwe single: het bekende verhaal 'vertrek uit deze plaats, nu het nog kan' en het najagen van ambities en doelen die horen bij het ouder worden. Sommige dingen kan je zelf soms niet doen, maar dan kun je wel anderen helpen bij het verwezenlijken van hun dromen.

 Luister hier naar 'Fever'

More news