Het geluid van zelfexpressie: 'Live Out Loud' - het debuutalbum van Mike Rogers

Het debuutalbum 'Live Out Loud' van het opmerkelijke trio Mike Rogers, bestaande uit Mike Mago, Roger van der Zwan (TWR72) en Micha de Jonge (Kita Menari), is hier! Dit album is meer dan een verzameling nummers - het is een ervaring die muziek en leven op een unieke manier herdefinieert.

Dit album is het resultaat van een gedeelde passie voor muziek en een gedeelde droom om een live act te creëren die geïnspireerd was door legendarische festivalacts. Mike en Roger, die elkaar ontmoetten op Nederlandse electro parties, besloten om hun krachten te bundelen en met de toevoeging van Micha, de frontman van Kita Menari, was Mike Rogers geboren.

De titeltrack 'Live Out Loud' is meer dan alleen een nummer; het is een krachtige boodschap die je aanspoort om je stem te laten horen en het leven ten volle te omarmen, ongeacht politieke overtuigingen. De bijbehorende video, als een visueel meesterwerk, versterkt de diepgang van dit nummer op een unieke manier.

'Live Out Loud' is een sonische reis die analoge en digitale elementen, retro en moderniteit perfect combineert. Het album kenmerkt zich door gedurfde, oprechte muziek zonder overbodige franje, een weerspiegeling van de authenticiteit van de band.

Mike Rogers wil met dit album een boodschap van diversiteit en verdraagzaamheid verspreiden. De kern van deze boodschap is eenvoudig maar krachtig: je hoeft niet te kiezen tussen extremen. In plaats daarvan moedigen ze aan om vragen te stellen, onzekerheden te delen en vooral om volop te leven.

Laat je meeslepen door 'Live Out Loud', het debuutalbum van Mike Rogers. Het is een muzikale ervaring die niet alleen je oren verwent, maar ook je ziel raakt en je uitdaagt om het leven in al zijn kleuren en nuances te vieren. 'Live Out Loud' is meer dan alleen een album; het is een viering van muziek en het leven zelf.

More news