Het debuut album 'Run' van Rex Rebel is uit

Rex Rebel legt de gitaren weg en pakt de keys en drums op voor 'Run'

'Run' van Rex Rebel klinkt enorm speels, absoluut catchy, poppy en dansbaar. Bas, keys, drums en een stem in transitie... een combinatie die ieders nieuwsgierigheid zal aanscherpen. De band wordt gevormd door Sam Bettens, Reinout Swinnen en Wim Van der Westen. Sam gaat sinds kort door het leven als transgenderman na een meer dan rijkelijke carrière als Sarah Bettens, het gezicht en de stem van K’s Choice. Sam is dus niet aan zijn proefstuk toe, maar wilt op dit keerpunt in zijn leven het geweer van muzikale schouder wisselen. De ambitie is groot! 

In tegenstelling tot de gitaargeoriënteerde K's Choice is Rex Rebel puur gebaseerd op toetsen, een groovy baslijn, e-drums, loops en een stem in transitie… een combinatie die ieders nieuwsgierigheid zeker zal aanscherpen. Rex Rebel klinkt speels, catchy, poppy en dansbaar. In oktober 2019 bracht de band zijn eerste single uit. 'Big Shot' werd meteen met open armen ontvangen door de nationale radiostations in België, gevolgd door opmerkelijke tv-optredens van de band in toonaangevende talkshows in de Benelux.

Vandaag verschijnt het debuutalbum 'Run', wat gevolgd zal worden door de eerste clubshows van de band in Brussel en Amsterdam. Rex Rebel bereidt de weg naar de top voor en... de weg naar Coachella, een 15 minuten rijden van Sam’s huis, stiekem één van de doelen van de band.

Luister het album hier

Rex Rebel live: 

06.03 | CC Den Hoogen Pad, Maldegem (BE)

08.03 | Paradiso, Amsterdam (uitverkocht)

10.03 | Ancienne Belgique - uitverkocht, Brussel (BE, uitverkocht)

04.05 | Het Depot, Leuven (BE)

05.05 | Rotown, Rotterdam

06.05 | De Casino, Sint-Niklaas

More news