Graham Candy brengt video voor 'Belong' uit

Vorige week kwam Graham Candy met zijn nieuwste single 'Belong'. Vandaag deelt hij ook de bijhorende video van de single.

Graham Candy is een singer-songwriter uit Nieuw-Zeeland, woonachtig in Berlijn. Na samenwerkingen o.a Alle Farben, Parov Stellar, Robin Schultz en Deepend, brengt hij nu voor het eerst sinds debuutalbum 'Plan A' een voorproefje van zijn eigen muziek uit.

'Belong' vertegenwoordigt zichzelf als een reset-knop, teruggaand naar de goede oude akoestische manieren, alleen stem & gitaar! Na meer dan 8 jaar doorgebracht te hebben in Duitsland en Nieuw Zeeland, gaat dit nummer over Graham die zijn plaats vindt tussen deze twee tegenovergestelde werelden. Vandaag deelt Graham de bijhorende video van de single.

Vorige week was Graham te gast in de ochtendshow van Giel Beelen op NPO Radio 2, de uitzending is hier terug te luisteren.

Graham Candy is een artiest uit Nieuw-Zeeland. Candy's eerste samenwerking met de Duitse DJ en producent Alle Farben, 'She Moves' (2014), leverde hem een grote populariteit op met zijn eigenzinnige, hoog-romantische stemmen, en zijn eerste platina single. Zijn andere samenwerkingen met Parov Stelar, Robin Schulz, Deepend en Thomas Gold leverden hem zowel in europa als in de V.S. een sterke aanhang op, met 'The Sun' in de hoogste regionen van de electronic charts. Candy's album 'Plan A' creëerde een kleurrijk portret van zijn diverse muziekstijl en zijn intieme Catchy lyrics.

More news