Graham Candy brengt nieuwe single uit

Vandaag brengt Graham Candy zijn nieuwste single 'Aroha' uit. Het is de opvolger van zijn single 'Belong' die hij eerder dit jaar al uitbracht.

'Aroha' is de nieuwste single van Graham Candy! Na bijna 5 jaar is Graham Candy terug met zijn eerdere single 'Belong' en nieuwe single 'Aroha'. 'Aroha' is een high energie, meezingnummer met geluiden van zijn oude en nieuwe thuis!

Geproduceerd en geschreven met filous, Florence Arman en d.boom in Oostenrijk en de bewake studios, 'Aroha' is een nummer om hardop te spelen en is een geweldig vervolg op zijn laatste single.

De "Down under" lyrics is een eerbetoon aan zijn thuisland Nieuw Zeeland. Het nummer gaat over Graham die de Duitse zon inruilt voor de zomers in Nieuw Zeeland en het thuiskomen. 'Aroha' betekent liefde in Nieuw Zeeland.

Luister 'Aroha' hier

Samen met Gibson nam Graham Candy een specialse akoestische versie van 'Aroha' op in het Europese hoofdkwartier van Gibson Guitars. De video is hieronder te bekijken.

Graham Candy is een artiest uit Nieuw-Zeeland. Candy's eerste samenwerking met de Duitse DJ en producent Alle Farben, 'She Moves' (2014), leverde hem een grote populariteit op met zijn eigenzinnige, hoog-romantische stemmen, en zijn eerste platina single. Zijn andere samenwerkingen met Parov Stelar, Robin Schulz, Deepend en Thomas Gold leverden hem zowel in europa als in de V.S. een sterke aanhang op, met 'The Sun' in de hoogste regionen van de electronic charts. Candy's album 'Plan A' creëerde een kleurrijk portret van zijn diverse muziekstijl en zijn intieme Catchy lyrics.

More news