Geen Funny Business met Alice Merton

De nieuwe single van Alice Merton is vandaag overal te beluisteren!

De in Engeland geboren, Duitse singer-songwriter Alice Merton brengt vandaag een nieuwe single uit genaamd Funny Business, genomen van haar langverwachte album Mint dat in januari 2019 uitkomt. Op het aankomende album staan onder andere de hits No Roots en Why So Serious

Nadat ze in 2016 bekend werd met haar explosieve zelf-uitgebrachte debuutsingle No Roots, is het veilig om te zeggen dat het na 149 miljoen YouTube-views allemaal wel mee zit voor Alice Merton. Met haar missie om muziek te maken en te schrijven waar ze een passie voor heeft, om een ​​kunstenaar te zijn waar ze trots op is en om een ​​onafhankelijke manier van denken te behouden, nam ze het heft in eigen handen en begon ze het platenlabel Paper Plane Records Int.

Na het succes van No Roots over de hele wereld, haalt ze haar inspiratie uit de plek waar ze de meeste liefde voelt: in Bournemouth, Engeland, bij haar ouders thuis. Als support-act van Vance Joy, toerde Merton door de Verenigde Staten. Aan de westerse kant van de Atlantische Oceaan trad ze op bij Jimmy Fallon's The Tonight Show en James Corden's Late Late Show, werd ze genomineerd voor een 2018 Kids Choice Award en werd ze gepreesd door Billboard Magazine. Binnen twee jaar heeft Alice Merton een indrukwekkende 290 miljoen streams binnengesleept, werd ze 10 miljoen keer ge-shazammed en stond ze nummer 1 op de Spotify Global Viral Charts en de Billboard Alternative US Charts.

More news