EUT luidt klokken van Martinitoren

De band geeft een bijzonder optreden in de nok van de Martinitoren tijdens Eurosonic/Noorderslag

Op donderdag 17 januari geeft EUT een bijzondere show in de Martinitoren in Groningen. In de nok van de toren speelt de band, samen met beiaardier Auke de Boer, enkele songs van het debuutalbum Fool For The Vibes. Het is voor het eerst dat een band en beiaardier samen optreden in de toren van de Groningse kerk.

Fools For The Heights zijn ze in elk geval niet, de bandleden van EUT. Tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival geeft de band een optreden in het hoogste gebouw van Groningen, op ruim 68 meter hoogte. Het is overigens niet het enige optreden dat de Amsterdamse post pop band tijdens Eurosonic/Noorderslag zal verzorgen. Een volledige lijst van alle optredens vind je onder de video.

In oktober van 2018 bracht EUT haar debuutalbum Fool For The Vibes uit, dat lovend ontvangen werd door de internationale media. De band scoorde twee 3FM mega hits met Bad Sweet Pony en Sour Times, sleepte nominaties voor een Edison en 3FM Award in de wacht, was te horen op BBC Radio 1 en te zien op diverse festivals in binnen- en buitenland. 

Benieuwd geworden naar EUT? Zorg dan dat jij erbij bent tijdens de shows op Eurosonic/Noorderslag. Check de data en tijden hieronder.

EUT 
| Platosonic- 15.00
EUT | Martinitoren - 16.00*
EUT | Barn - 22.35

* let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar en enkel toegankelijk voor media en via aanmelding. Neem hiervoor contact op met Freek Stoltenborgh van V2 Records.

More news