EUT kondigt headline tour in UK aan

In oktober speelt de band 9 shows aan de andere kant van het kanaal

EUT ook buiten onze landsgrenzen steeds harder en speelde afgelopen jaar al op de toonaangevende festivals Reeperbahn, Les Trans Musicales en is deze week in de UK voor een aantal optredens op, onder meer, The Great Escape. Op 24 mei wordt het debuutalbum Fool For The Vibes officieel in het Verenigd Konkinkrijk gereleased en in oktober maakt de band de oversteek voor een headline tour langs de clubs. De voorverkoop voor deze concerten start aanstaande vrijdag.

In oktober van 2018 bracht EUT haar debuutalbum Fool For The Vibes uit, dat lovend ontvangen werd door de internationale media. De band scoorde twee 3FM mega hits met Bad Sweet Pony en Sour Times, sleepte nominaties voor een Edison en 3FM Award in de wacht, was te horen op BBC Radio 1 en te zien op diverse festivals in binnen- en buitenland.

Ook in UK gaat het nu de goede kant op met de band. Deze week geeft EUT optredens in een aantal clubs, om de week op vrijdag en zaterdag af te sluiten tijdens The Great Escape. Op vrijdag speelt de band daar tijdens de Dutch Impact showcase in Komedia en op zaterdag is EUT te zien in Horatios. Check de tijden hieronder!

08.05 Fermez La Bouche, London
09.05 The Horn, St. Albans
10.05 The Great Escape (Dutch Impact at Komedia), Brighton
11.05 The Great Escape (Horatios), Brighton

EUT UK Headline tour - oktober 2019
12.10 Tenement Trail, Scotland
14.10 Kasbah, Coventry
15.10 Sesh, Hull
16.10 Oporto, Leeds
17.10 Bodega, Nottingham
18.10 The Castle, Manchester
20.10 Crofters, Bristol
21.10 Prince Albert, Brighton
22.10 Old Blue Last, London

More news