EUT, Georgia en Áslaug toegevoegd aan line-up Song van het Jaar

Via de site van 3voor12 kan er gestemd worden op EUT, Georgia en Áslaug

Het is dé tijd van het jaar: we kunnen weer stemmen op de Song van het Jaar. 3voor12 heeft een lijst met maar liefst 304 liedjes samengesteld waarin jij jouw top tien kan maken en insturen. Op 6 december zal het Song van het Jaar festival plaatsvinden in TivoliVredeburg waar o.a. EUT, Georgia en Áslaug live te zien zullen zijn. Tickets voor het evenement zijn hier te verkrijgen! 

In oktober 2018 verscheen het debuutalbum 'Fool For The Vibes', dat lovend ontvangen werd door de internationale media. De band scoorde twee 3FM mega hits met 'Bad Sweet Pony' en 'Sour Times', sleepte nominaties voor een Edison en 3FM Award in de wacht, was te horen op BBC Radio 1 en te zien op diverse festivals in binnen- en buitenland. Afgelopen maand bracht de band haar meest recentelijk single uit 'It's Love (but it's not mine)'. 

Tourdata in Nederland:

06.12 - TivoliVredenburg, Utrecht
13.12 - Patronaat, Haarlem
14.12 - Nieuwe Nor, Heerlen
15.12 - Effenaar, Eindhoven
20.12 - Burgerweeshuis, Deventer
21.12 - Rotown, Rotterdam 

Het afgelopen jaar was erg succesvol voor de Engelse Georgia. Haar singles, 'Started Out' en 'About Work The Dancefloor', schoten omhoog in diverse radio afspeellijsten en zorgden ervoor dat Georgia verschillende shows kon spelen over gehele wereld, waaronder Europa, Latijns-Amerika, de VS, Australië, inclusief een indrukwekkend one-woman-band optreden  op Glastonbury's Park Stage. Na het uitbregen van haar single 'Never Let You Go' kondigde Georgia haar album 'Seeking Thrills' dat op 10 januai 2020 zal uitkomen.

Tourdata in Nederland en België:

06.12 - TivoliVredenburg, Utrecht
12.02 - AB Club, Brussels, BE
15.02 - Bitterzoet, Amsterdam, NL

De IJslandse Áslaug Vigfúsdóttir debuteerde eerder dit jaar met 'Take From Me', dat internationaal met lovende recensies werd ontvangen. Geïnspireerd door artiesten als The Japanese House, HAIM en Lykke Li blendt Áslaug dromerige synth pop met catchy hooks. Deze maand werd bekend gemaakt dat de Utrechtse singer-songwriter het nieuwe 3FM Talent is geworden. Tevens werd ook direct aangekondigd dat ze in januari op Eurosonic Noorderslag zal staan, hét showcase festival van Nederland. In toevoeging tot 3voor12 Song van het Jaar, zal ze op 30 november te zien zijn in de Melkweg tijdens het eindfeest van de Popronde. 

More news