Emil Landman brengt nieuwe single 'Trouble' uit

Vandaag is de nieuwste single ‘Trouble’ van Emil Landman uitgekomen. Het is de vierde single van zijn komende album.

‘Trouble’ vormt samen met de drie eerder uitgebrachte singles het startpunt van een reis terug naar het verleden, mee naar het heden, op weg naar een nieuw album.

Emil vertelt; “Het nummer gaat over twee van mijn beste vrienden waarmee ik vroeger ontzettend veel avonturen hebt beleefd. Zij het fietsen naar Barcalona, met de motor naar Rusland of een tour door America, het maakte eigenlijk niet uit hoe of wat maar het liep altijd volledige uit de hand; Inclusief een niet geplande show op Lollapalooza in Chicago.” 

Luister hier naar ‘Trouble’

Na 8 jaar van reizen, muziek maken en schrijven over de hele wereld, vond Emil zijn nieuwe creatieve broedplaats in Brooklyn, New York. Hij dompelde zichzelf onder in de bruisende New Yorkse muziekscene waar hij opnieuw een diepe connectie vond met zijn liefde voor muziek. Hij omschrijft zijn tijd in Brooklyn als een artistiek proces waar hij zichzelf een spiegel voorhield; het loslaten van angsten, twijfels en verwachtingen en de mensen die daar bij horen. Komende maanden zal met zijn nieuwe single en aankomend album je mee nemen ‘samen’ op zijn reis door de jaren heen. Terug naar het verleden, mee naar het heden, op weg naar een nieuw album.

More news