Elsa Birgitta Bekman met Lily Kershaw naar Paradiso

Op 27 januari zijn Elsa en Lily te zien in Amsterdam

Op maandag 27 januari komen de Amerikaanse songwriter Lily Kershaw en de Nederlandse Elsa Birgitta Bekman naar Paradiso Noord in Amsterdam voor een co-headline show. Kaartjes voor het concert zijn nu verkrijgbaar via de website van Paradiso.

Met de single 'Once In My Life', die eerder dit jaar verscheen, maakte het grote publiek kennis met Elsa Birgitta Bekman. De Nederlandse zangeres, songwriter en multi-instrumentalist met Franse en Zweedse roots brengt komend voorjaar haar gelijknamige debuutalbum uit, waarvan de singles 'Desire Lines' en 'Waiting For You' al een voorproefje waren.

Lily Kershaw is een folk singer-songwriter uit Los Angeles met een talent voor het schrijven van melodieuze en narratieve nummers. Nadat zij te horen was in een aantal goedbekeken series, zoals Criminal Minds, bracht ze haar debuut 'Midnight In The Garden' uit in 2013. Haar laatste album, 'Arcadia'‚Äč, speelt zich af in twee werelden. De eerste helft heeft iets idyllisch, terwijl de tweede helft zich begeeft in een dystopie. Op 'Acardia' zijn gastoptredens te horen van singer-songwriter Jon Bryant en actrice Emma Roberts.

Kaartjes voor het concert zijn nu verkrijgbaar via de website van Paradiso.

More news