Elsa Birgitta Bekman deelt schitterende nieuwe video

'On My Way' is geregisseerd door Elsa zelf en bevat o.a. behind the scenes beelden van haar voorgaande video's.

Elsa legt uit: "Voor de videoclip wilden we deze keer iets anders doen. Tot nu toe hebben we video’s gemaakt met een script en fictieve verhalen. In de videoclip van On My Way laten we de behind the scenes beelden van het proces zien van hoe die tot stand kwamen. Niet alleen de videoclips, maar juist ook momenten uit mijn dagelijks leven van de afgelopen 4 jaar.

We hadden altijd al het idee gehad om voor de release van mijn album iets van een soort short docu uit te brengen. Harmen Commandeur, met wie ik alle videoclips maak, heeft in de afgelopen jaren ontzettend veel vastgelegd, dus er was een overvloed aan beeldmateriaal. De grootste uitdaging was dan ook het vinden en kiezen van de meest relevante en interessante momenten om dit verhaal in 4 minuten te vertellen.

We wilden ook graag niet alleen de mooie geromantiseerde momenten laten zien, maar juist ook de frustraties en de struggles. Dat is namelijk hoe het leven is, niet altijd makkelijk en succesvol, maar dat maakt het interessant en hierdoor waardeer je de hoogtepunten alleen maar meer."

Over het schrijven van 'On My Way' vertelde het multitalent: "Ik heb 'On My Way' geschreven in mijn tienerjaren. Het is een soort beschouwing van hoe het leven kan lopen. Ik contempleer daarbij verschillende aspecten, zoals liefde, vergankelijkheid, menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling. Liefde is belangrijk, maar kan je worden ontnomen. Het leven kan lang duren, maar kan soms opeens voorbij zijn. Soms doen we onszelf of elkaar pijn door wat we zeggen of doen en hebben we daarna spijt. We leiden ons leven, maken dingen mee, maken fouten en leren daar dan hopelijk weer van. Het gaat over het onderweg zijn naar een wijzere versie van jezelf."

Elsa Birgitta Bekman (geboren 13 september 1991) staat voor de release van haar debuutalbum Once In My Life op V2 records. Bekman is een Nederlandse zangeres, songwriter, multi-instrumentalist en regisseuse met Franse en Zweedse roots. Romantiek, nostalgie, escapisme en melancholie zijn de terugkerende thema's in haar muziek.

Bekijk hieronder de video voor 'On My Way'.

More news