Cristóvam brengt single én video 'Setting Sun' uit

De video is opgenomen op de Azoren, midden in de Atlantische Oceaan, waar de prachtige natuur van de eilanden naar voren komt.

'Setting Sun' is de eerste single van Cristóvam's tweede album welke in 2021 zal verschijnen. Het nummer is opgenomen in de Namouche Studios in Lissabon en Cristóvam's eigen Fortitude Studios op Terceira island (een deel van de Azoren waar hij vandaan komt). Cristóvam vertelde: "I started writing it in 2018, when I was on holiday with my girlfriend in Sardinia, and sort of left it there. But this year, with all that's happening and the world being such a strange plahce, somehow those lyrics resonated back with me, and the fact that I felt so lucky to find comfort in my own little corner, far out in the middle of the Atlantic. The lyrics tell the story of two people who are so lost in each other that they can get through the hardest of storms without ever noticing them.”

Cristóvam heeft dit jaar zeker niet stil gezeten. Als zijn eigen therapeutische manier om met de pandemie om te gaan, schreef Cristóvam het nummer ‘Andrà Tutto Bene’ en nam het op. ‘Andrà Tutto Bene’ ging viraal, met meer dan 400 internationale radiostations die de track draaide. Het nummer werd al snel bekend als het "quarantaine anthem" en de video was meteen een succes met optredens op tv-nieuwsuitzendingen in verschillende landen en duizenden Instagram- en Facebook-shares op pagina's van internationale influencers. Ook won Cristóvam in 2020 twee internationale Portugese muziekprijzen (popprestaties en lied van het jaar).

Bekijk hier de video van 'Settin Sun':

More news