Con Brio deelt Songbook Session

De sessie werd opgenomen in Utrecht

Vorige zomer nam de Amerikaanse band Con Brio een speciale Songbook Session op in Utrecht. Bekijk de opnamen van Body Language en Too Lit 2 Quit hieronder.

Con Brio werd in 2013 opgericht door zeven muzikanten met verschillende achtergronden maar een gemeenschappelijke liefde voor de energieke Bay Area funk en psychedelische soul. Al gauw veroverden ze met hun sensationele live shows de US en daarna Europa en Japan waar hun hardcore funk sound in de traditie van Sly & The Family Stone lovende kritieken kreeg. De aanstekelijke soul/r&b songs en krachtige teksten over onrechtvaardigheid en de Black Lives Matter movement maakten van hun eerste album Paradise (2016) een inspirerend en succesvol debuut.

Onlangs sloeg Con Brio de handen ineen met rap maestro Lyrics Born voor hun gloednieuwe track 'Sundown'. De twee werkten al eerder samen op het nummer 'Mistakes' dat eerder dit jaar verscheen. Na het podium te hebben gedeeld in 2017, doken ze samen de studio in wat resulteerde in twee tracks en een gezamelijke Eastcoast tour in de VS. 

More news