Coming Soon: Igor's langverwachte debuutalbum 'Kind aan Zee'

De Nederlandse muziekscene maakt zich op voor een verfrissende wind van creativiteit en originaliteit, en het is niemand minder dan Igor die de lucht vult met zijn unieke geluid. Met veel trots introduceert hij, na vier jaar werken, zijn langverwachte eerste album 'Kind aan Zee', dat op 5 januari 2024 via V2 Records uitkomt.

Igor is geen onbekende meer binnen de Nederlandse muziekwereld. Als jonge producer, zanger en rapper maakte hij al indruk met zijn debuutsingle 'Ik Zweef Alweer'. Maar hij is niet alleen een studiovirtuoos; zijn live-optredens zijn even magisch dankzij zijn getalenteerde ensemble. Hij heeft een spoor van magie achtergelaten op gerenommeerde festivals zoals 'Into The Great Wide Open' en heeft talloze Nederlandse podia betoverd met zijn kunsten.

Met 'Kind aan Zee' laat Igor opnieuw zien wat hij in huis heeft en biedt hij luisteraars een unieke mix van hiphop, jazz, klassiek, soul en kleinkunst. Dit album neemt je mee op een emotionele reis, waar Igor's kenmerkende kleurrijke beats, verrassende strijkersarrangementen en poëtische teksten diep in je ziel doordringen.

Het album bevat 10 tracks met strijkersarrangementen van Noah Eamon Hassler-Forest en vocalen en producties van Igor zelf. De teksten zijn afkomstig uit zijn late tienerjaren en verkennen thema's als opgroeien en afscheid nemen van zijn kindertijd. 'Kind aan Zee' belooft een meeslepende luisterervaring te worden die zijn unieke geluid op ongekende wijze laat schitteren.

Laat je meeslepen door Igor's nieuwe, gelijknamige single 'Kind aan Zee' - een intrigerend voorproefje van wat zijn aankomende album te bieden heeft - en bereid je voor op een muzikaal avontuur, wanneer Igor's 'Kind aan Zee' de Nederlandse muziekscene betovert.

Igor LIVE:

Volg Igor:

Spotify | YouTube | Instagram | Website

More news