Bobbi presenteert debuutsingle in Parijs

Dans Mon Lit wordt op 1 juli gepresenteerd in La Bizz'art

Vijftig jaar na de 'Summer of Love' en Je t'aime Moi Non Plus neemt Bobbi je mee in haar dagdroom. Geïnspireerd door grootheden als Serge Gainsbourg, Françoise Hardy, Nouvelle Vague en Donna Summer presenteert Bobbi haar debuutsingle Dans Mon Lit met een release show in Parijs op 1 juli aanstaande.

Bobbi is het alter ego van zangeres en internationaal model Margriet Planting, die bekend werd als bassiste van de band Zazi. Met Zazi zag Bobbi de wereld, met optredens van de Amerikaanse westkust en Canada to Cape Town en Sint Petersburg. Ook was de band te zien als support act van Charles Aznavour tijdens zijn concert in Amsterdam.

Nu is het tijd om op eigen benen te staan. Samen met producer Reyn Ouwehand (Vanessa Paradis, Benjamin Biolay) nam Bobbi de nieuwe single Dans Mon Lit op. Daarbij werd ze ondersteund door Denis Benarrosh (Carla Bruni) op de drums, Nicolas Fiszman (Charles Aznavour, Julio Iglesias) op bass gitaar, Roman Bly op horns en het Quinetique String Quartet.

De release show van Bobbi vindt op 1 juli plaats in Le Bizz'art. Tickets kosten € 12,00 en zijn verkrijgbaar via de websitevan le Bizz'art.

More news