Bobbi brengt nieuwe single 'L'Amour Ne Dure Qu'Un Jour' uit

Dit najaar is Bobbi te zien tijdens de Nederlandse clubtournee van de Franse groep Nouvelle Vague

Zangeres en internationaal model Bobbi heeft vandaag haar single 'L'Amour Ne Dure Qu'Un Jour' uitgebracht. Al eerder verscheen Bobbi’s zwoele debuutsingle ‘Dans Mon Lit’ met een exclusieve releaseshow in Le Bizz’Art (Parijs). Het nieuwe nummer is de even verleidelijke opvolger en de tweede single afkomstig van Bobbi’s debuutalbum dat in het voorjaar van 2020 zal verschijnen. 

Deze zomer verzorgde Bobbi de support van de legendarische Franse new wave formatie Nouvelle Vague tijdens hun uitverkochte clubshow in Q-Factory te Amsterdam. Na lovende reacties van het publiek en Nouvelle Vague oprichter Marc Collin werd Bobbi door de band gevraagd de support te verzorgen tijdens de tournee die Nouvelle Vague in oktober langs de Nederlandse clubs leidt. Check de data hieronder.

Bobbi is het alter ego van Margriet Planting, die bekend werd als bassiste van de band Zazi. Met Zazi zag Bobbi de wereld, met optredens van de Amerikaanse westkust en Canada to Cape Town en Sint Petersburg. Ook was de band te zien als support act van Charles Aznavour tijdens zijn concert in Amsterdam.

Samen met producer Reyn Ouwehand (Vanessa Paradis, Benjamin Biolay) nam Bobbi een schitterend debuutalbum op, waarbij ze ondersteund werd door Denis Benarrosh (Carla Bruni) op de drums, Nicolas Fiszman (Charles Aznavour, Julio Iglesias) op bass gitaar, Roman Bly op horns en het Quinetique String Quartet. De eerste single werd op 1 juli gepresenteerd in Le Bizz'Art in Parijs, en is een opmaat voor al het moois dat in de komende maanden zal volgen.

Dit najaar is Bobbi te zien met Nouvelle Vague, tijdens hun Nederlandse clubtournee. Check de data hieronder.

24 Oktober Mezz, Breda
25 Oktober Hedon, Zwolle 
26 Oktober Paard, Den Haag
27 Oktober Patronaat, Haarlem

More news