Áslaug Deezer NEXT-talent

Áslaug geselecteerd als Deezer NEXT artiest voor 2020

Deezer NEXT is terug voor het derde jaar op rij! Dit jaar is de keuze in Nederland gevallen op zangeres en songwriter Áslaug. Deezer NEXT artiesten krijgen een jaar lang editorial en marketing ondersteuning.

"Wow, Deezer NEXT... wat een eer om op deze manier support te krijgen! Vanaf 20 maart is mijn debuut EP overal te beluisteren, natuurlijk ook via Deezer!” – Áslaug

Deezer zorgt in dit jaarlijks terugkerende initiatief voor 12 maanden steun aan opkomende artiesten. Door middel van een gezamenlijke campagne met de labels waar een combinatie van ‘profile development’, playlisting en creatieve marketingcampagnes centraal staan. Hieronder valt ook content creatie zoals live EPS, interviews, fan evenementen en social-media aandacht.

Fans kunnen de nieuwe lichting artiesten via het speciale Deezer NEXT kanaal beter leren kennen. Op het kanaal is exclusieve content te vinden zoals Deezer Sessions en ‘Inspiration playlists’ die de talenten speciaal voor Deezer hebben samengesteld. Vorige Deezer NEXT-artiesten zijn onder andere Lewis Capaldi, Jorja Smith en Sam Fender en op regionaal niveau gingen EUT, Nona, Pip Blomen HAEVN al voor.

De EP ‘Áslaug’ verschijnt op 20 maart, Áslaug heeft de persoonlijke verhalen van haar debuut-EP weten te visualiseren in een Short Film. De onderwerpen van haar liedjes en haar roots komen hierin terug. De film vertelt verschillende verhalen over hoe zij de afgelopen jaren met de liefde en relaties is omgegaan. Ter ere van haar debuut-EP zal deze film exclusief in première gaan tijdens haar release show op 18 maart in EKKO, Utrecht.

More news