Áslaug de belofte van 2020

Op zaterdag 18 januari speelt de Utrechtse een Platosonic show in de Plato Record Store, te Groningen

2019 was al een mooi jaar voor Áslaug. Ze speelde vele shows tijdens de Popronde, sloot het festival af in de Melkweg Amsterdam, verzorgde het voorprogramma van The Japanese House en werd verkozen tot 3FM Talent. Als kers op de taart speelde ze op het Song van het Jaar festival in TivoliVredenburg. Ook dit jaar staat er veel moois te wachten, waaronder de release van haar gelijknamige EP in het voorjaar van 2020. 

Dit allen is niet onopgemerkt gebleven en zo werd ze door diverse media naar voren geschoven als de belofte van 2020. Hieronder een overzicht:

3voor12 benoemde haar tot de 12 beloftes voor komend jaar (12van3voor12) en verklaarde zich groot fan: "Het zal niet lang meer duren voor Áslaug zelf de popzalen vult."

Ook NU.nl erkende de successen van de IJslands-Nederlandse popzangeres in 2019 en bestempelde haar tot een van de talenten van 2020. 

Het dagblad Metro schreef dat ze behoort tot de Nederlandse acts om naar uit te kijken dit jaar: "De dromerige pop van zangeres Áslaug Vigfúsdóttir, een Utrechtse van IJslandse afkomst, is uitermate playlistfähig en zal ongetwijfeld de nodige festivals opluisteren komende zomer."

More news