Áslaug bevestigd voor eindfeest Popronde

Het eindfeest zal plaatsvinden op 30 november in de Melkweg, te Amsterdam

In het kader van de Popronde trok Áslaug de afgelopen tijd door het hele land om verschillende shows te spelen. Vandaag werd bekend gemaakt dat ze op 30 november samen met een handvol andere acts zal optreden tijdens het eindfeest van de Popronde in de Melkweg. Tickets voor het evenement zijn hier te verkrijgen. Recentlijk bracht de IJslandse zangeres het vervolg op haar debuut single uit getiteld 'Im Sorry'. 

Áslaug Vigfúsdóttir, geboren en getogen in Utrecht, droomde altijd al van een muzikale carrière. Geïnspireerd door haar familie begon ze op zeer jonge leeftijd met pianolessen, waarna ze zichzelf gitaar leerde spelen en liedjes begon te schrijven. Na haar muzikale kwaliteiten jarenlang verder ontwikkeld te hebben, begon desondanks een onzekere periode: "Het voelde alsof niemand zat te wachten op wat ik aan het doen was en ik herinner me dat ik me echt eenzaam voelde op dit punt van mijn leven".

Na afronding van haar studie besloot Áslaug zichzelf op te sluiten in haar kamer om hier op zoek te gaan naar haar muzikale identiteit. "Dit gaf me zeeën van tijd om na te denken over wie ik nou eigenlijk wilde zijn en wat ik wilde uitstralen met mijn muziek. Het ultieme doel is om songs te componeren die niet in een hokje te plaatsen zijn maar ook catchy en credible zijn."

More news