Asaf Avidan brengt zijn nieuwe single 'Lost Horse' uit

Achter 'Lost Horse' schuilt een bijzonder verhaal over het paard van Asaf Avidan

Asaf Avidan vertelde het verhaal achter het nummer:

"2019 was een bizar jaar voor mij, nog voordat het echt begon, werd ik aangevallen door de wolf die ik probeerde te adopteren. Enkele maanden later dook er een roedel wolven op in het veld naast mijn atelier, ze achtervolgde mijn lieve paard Ariadne. Ze jaagde haar op totdat ze uiteindelijk van een klif naar beneden viel en in de zee terecht kwam, ik heb haar nooit meer teruggevonden.

Ik was diepbedroefd en moedeloos door de onmacht om haar terug te kunnen brengen, het was moeilijk te accepteren. De omvang van het dramatische verhaal van leven en de dood raakte me diep. Ik keerde terug naar mijn studio na urenlang te hebben gezocht naar mijn paard. Ik opende mijn notitieboekje en schreef de woorden "LOST HORSE" op bovenaan een kleine pagina...

En toen barstte ik in tranen uit, ook om alle liefdes die ik voorheen had verloren, want al die keren is het mij niet gelukt om de uitkomst te veranderen. Het leven is vol eindes."

Asaf Avidan is een Israëlische singer-songwriter en muzikant. Na zijn dienstplicht in Israël studeerde hij aan de Bezalel Academy of Art and Design in Israël. Hij verhuisde voor een liefde naar Tel Aviv, maar nadat de relatie stukliep, verhuisde hij weer naar zijn stad Jeruzalem en richtte zich op zijn passie, muziek. In 2006 richtte hij de band Asaf Avidan & The Mojos op, nu richt Asaf zich volledig op het maken van zijn eigen muziek.

More news