Arctic Monkeys laten op kleine schaal groots van zich horen op showcase in Brussel

In aanloop naar de release van 'The Car' op 21 oktober hebben Arctic Monkeys een exclusief concert gegeven in Brussel. Luisteraars konden via de kanalen van zowel 3FM als Studio Brussel tickets winnen, wat ook meteen de enige mogelijkheid was om bij deze show aanwezig te zijn.

Tijdens dit concert speelde de band hits van verscheidene albums, waaronder 'Do I Wanna Know?', 'Snap Out Of It', 'I Bet You Look Good On The Dancefloor', 'R U Mine?' en '505'. Ook kwamen de recent uitgebrachte singles 'There'd Better Be A Mirrorball' en 'Body Paint' voorbij. Als kers op de taart kregen de genodigden een extra voorproefje van het nieuwe album, in de vorm van het nog niet verschenen nummer 'Big Ideas'.

3FM deed verslag en een interview met de band over het nieuwe album. De video is hier te zien:

De gehele show is uitgezonden en is grotendeels terug te luisteren bij Studio Brussel via deze link. Ook de Vlaamse outlet Humo was aanwezig, die lovend spraken over het vernieuwde oude werk, de nieuwe sound en de nieuwe show.

'The Car' komt uit op 21 oktober 2022, en is hier alvast vooruit te bestellen en op te slaan.

Op de dag van de show heeft de band ook een Europese tour aangekondigd, waarmee ze op 5 mei in de Ziggo Dome in Amsterdam staan. De tickets zijn vanaf vrijdag 14 oktober 10:00 hier te verkrijgen.

More news