Ane Brun brengt 'How Beauty Holds The Hand Of Sorrow' uit

Het album is de opvolger van 'After The Great Storm', welke afgelopen oktober verscheen.

Ik heb deze albums voornamelijk geproduceerd en geschreven met Martin Heredos en Anton Sundell. Het proces begon in september 2019 en aan het einde hadden ze zoveel nummers waar we van hielden, al opgenomen en af, en geen enkele die we wilden laten liggen, dus heb ik besloten om ze op te splitsen in twee afzonderlijke ervaringen – twee afzonderlijke albums.” aldus Ane.

“Beide albums gaan over de grotere vragen in het leven,” erkent Brun, “maar in 2020 zijn deze vragen nog groter geworden. Hoewel ik de meeste nummers schreef voordat de hele pandemie startte heb ik het gevoel dat ze allen een boodschap hebben die past bij de situatie waar we ons vandaag de dag in bevinden: frustratie over de toestand van de wereld, hoe je moet rouwen om een geliefde, zingeving, liefde, relaties, eenzaamheid, innerlijke strijd, slapeloze nachten… Ik denk dat gewoon gaat over het mens-zijn.”

Door de COVID-19 pandemie is de Europese tour is verplaatst naar 2021. Alle gekochte tickets blijven geldig, tegen de fans zegt Ane: “We hebben geprobeerd een manier te vinden, maar het is nu duidelijk dat het onmogelijk is om een tour door Europa te doen in 2020. Ik heb hier zo erg naar uitgekeken! Maar we zien elkaar in 2021.”

Nieuwe tourdata voor Nederland en België:
03.11.21 | Paard, Den Haag
05.11.21 | Orangerie, Brussel
07.11.21 | Melkweg, Amsterdam
09.11.21 | Doornroosje, Nijmegen 
10.11.21 | Oosterpoort, Groningen

Luister hier naar 'How Beauty Holds The Hand Of Sorrow'.
1. Last Breath 
2. Closer 
3. Song for Thrill and Tom 
4. Meet you at the Delta 
5. Trust 
6. Gentle Wind of Gratitude 
7. Breaking the Surface 
8. Lose My Way (feat. Dustin O'Halloran) 
9. Don’t Run and Hide (Piano Version) 

More news