'30 YEARS LIVE': de melodieuze reis van Ruben Hoeke Band

Ruben Hoeke Band viert een opmerkelijke mijlpaal met de release van hun dubbelalbum '30 YEARS LIVE', een eerbetoon aan drie decennia van muzikale evolutie en creativiteit.

Ruben Hoeke, bandleider en gitarist, reflecteert op zijn muzikale ontdekkingstocht die begon in zijn jongere jaren binnen '30 YEARS LIVE.' Dit unieke album, doordrenkt van live-energie, onthult de kern van Ruben Hoeke's muzikale reis. Oorspronkelijk gedreven door een passie om drummer te worden, deelt Hoeke hoe de ontmoeting met de gitaarklanken van de legendarische Slash van Guns N' Roses zijn muzikale koers voor altijd veranderde.

"Dit album is een samenkomst van alle momenten, invloeden en passies die me op dit punt hebben gebracht."

Het album, een samensmelting van de beste momenten van eerdere studioalbums 'All Saints' en 'Reloaded', vat de elektrificerende essentie van hun eerste live-uitvoering van 'Reloaded' samen in De Flux, Zaandam, op een ijzige novemberavond in 2022. "Het is allemaal erg gedurfd, met een zeker risico en daar houd ik van. Het houdt de zaken interessant," vult Hoeke aan, reflecterend op de durf van hun optreden die koude avond.

Met een onverzadigbare liefde voor liveoptredens en omringd door een band die meer aanvoelt als familie dan medemuzikanten, blijven Hoeke en zijn ensemble, waaronder zijn broer op drums, het publiek betoveren met hun aanstekelijke kameraadschap en diepe liefde voor muziek.

Met 22 tracks en bijna twee uur onvervalste rock & roll, soul, blues, ballads, boogie, hardrock en pop, is '30 YEARS LIVE' een zielsverwarmende reis, een testament van de authenticiteit en menselijke touch in muziek, onderscheiden van de gangbare kunstmatige tonen van het moderne tijdperk.

Met trots kijkt Ruben Hoeke vooruit: "Dit album is niet alleen een terugblik, maar vooral een teken van vooruitgang. Ik geloof dat ons beste werk nog voor ons ligt, en ik kijk ernaar uit om nog eens dertig jaar gitaar te spelen, waar en wanneer dan ook."

More news