Nick Cave and The Bad Seeds op 29 april 2020 naar Ziggo Dome

Nieuwe album 'Ghosteen' vanaf 8 november ook op 2CD en 2LP verkrijgbaar

Nick Cave and The Bad Seeds komen in het kader van het nieuwe album 'Ghosteen’ op 29 april naar Ziggo Dome, Amsterdam en op donderdag 30 april naar het Sportpaleis, Antwerpen. 'Ghosteen’ verscheen eerder deze maand op alle digitale platformen en komt op 8 november uit op 2CD en 2LP. De volledige tour bestaat uit 32 concerten in 19 landen. De kaartverkoop start op vrijdag 25 oktober om 10.00 uur. Voor de show in Ziggo Dome geldt dat alle tickets op naam verkocht worden.

De tickets voor de show van Nick Cave and The Bad Seeds in Ziggo Dome worden volledig op naam verkocht en namen worden gecontroleerd aan de deur. Namen kunnen niet worden aangepast. Doorverkoop van tickets is niet mogelijk. Er kunnen maximaal 6 tickets per klant worden besteld. Voor de volledige ticketinformatie: www.greenhousetalent.com/ncatbs.

Nick Cave and The Bad Seeds, opgericht in 1983, wordt beschouwd als één van de beste live acts en kan rekenen op louter positieve recensies. Het nieuwe album 'Ghosteen’ is het zeventiende studioalbum van Nick Cave and The Bad Seeds en de opvolger van het in 2016 verschenen Skeleton Tree. 'The songs on the first album are the children. The songs on the second album are their parents. Ghosteen is a migrating spirit.’  aldus Cave over het album.

In Nederland kreeg het album lovende recensies in de nationale media:
"Ghosteen is een intens fraai kunstwerk.” - De Volkskrant ★★★★★
"Ghosteen een plaat vol diepe, intense en vooral oprechte emoties.” - Parool
"Ghosteen is een confronterend, ontroerend, troostend en bij vlagen erg imposant werkstuk geworden.”- OOR

More news