Natalie Shay brengt haar nieuwe single 'Owe It To You' uit

Het is de tweede single afkomstig van haar aankomende EP 'NAKED' die op 17 april uitkomt via SNSD Records

In 'Owe It To You' laat Natalie Shay haar gevoelige kant zien in haar schrijfstijl. Het nummer gaat over de verleidingen die je tegenkomt tijdens een relatie. Het geeft een indruk van een relatie die op het punt staat in te storten. Wetende dat je interesses ergens anders liggen, ben je tegelijkertijd bang bent om alles wat vertrouwd is los te laten en alleen te zijn. 'Owe It To You' komt tot leven door een prachtige saxofoon solo. Het is voor het eerst dat er blaasinstrumenten terug te horen zijn in de muziek van Shay. 

Luister hier naar 'Owe It To You' 

Natalie Shay is een 21 jaar jonge indie pop-rock artiest uit Noord-Londen. Ze combineert haar jeugdvolle charisma met haar klassieke muzikale opleiding. De combinatie leidt tot een onweerstaanbare catchy sound. Ze wordt vaak vergeleken met artiesten als; Haim, Little Comets en Fickle Friends. De Londense heeft een soortgelijke energie en dynamiek in haar muziek.

Natalie heeft al een behoorlijk aantal successen op haar naam. Zo won ze de ‘Best Undiscovered Talent’ London Music Award, The Guardian’s Music Award en is ze tweevoudig winnaar van de Mayor of London Gigs. Verder werd ze BBC’s Music Introducing en opgepikt door respectabele blogs als Billboard, Clash and The Line of Best Fit.

More news