Jack Trades deelt nieuwe single samen met Sahara

Vandaag deelt de veelzijdige producer Jack Trades zijn nieuwe single, 'Change Your Mind', die hij in samenwerking met Sahara heeft gemaakt.

Zijn laatste single, 'Kill Me Slowly', viel erg op bij grote tastemaker blogs als Your EDM, Run the Trap en EDM Sauce. In zijn carriere heeft Jack Trades veel van dit soort blogs gehad die lovend waren over zijn unieke stijl en verassende songs. Dit leverde hem dan ook tientallen miljoenen streams op.

Op 'Change Your Mind', een betoverende, melodische dance single, word je verleid door romantische lyrics en een mysterieuze baslijn. ''Het is de perfecte soundtrack voor het escapisme'', aldus Jack Trades zelf. ''Het probeert je te verleiden tot slechte keuzes met je ex-vriendin.''

Luister hier naar 'Change Your Mind'

Jack Trades vertelt over de single: "Er is iets speciaals aan een droevig liedje dat absoluut persoonlijk en authentiek is, 'Change Your Mind' is precies dat liedje. We blijven vaak in relaties hangen die geen toekomst hebben, ook al kennen we de uiteindelijke afloop. Maar aan het eind van de dag, zijn we alleen maar mensen en het is oké om door die emoties te gaan."

Over de single vertelt Sahara: "Een paar jaar geleden reed ik van de stad naar huis en de auto voor me had een bumpersticker met de tekst 'stop met smoesjes verzinnen'. Ik had op dat moment een relatie met iemand. De ene dag was ze ongelooflijk en de volgende dag had ze het helemaal gehad. De meest kostbare momenten worden betekenisloos als consistentie niet bestaat. Dit liedje beschrijft de frustratie van helemaal in zijn voor iemand die echt meent wat ze zeggen wanneer ze het zeggen, maar ook de mogelijkheid in een seconde van gedachten te veranderen."

More news