Het nieuwe album van Seasick Steve album is verplaatst

'Love & Peace' komt op op 24 juli

Vanwege de beperkingen in de detailhandel, verzending en magazijnen door de Covid-19 crisis, is geadviseerd om de release van ‘Love & Peace’ uit te stellen tot 24 juli. Veel shows van de lente tour van Seasick Steve zijn verschoven, in de zomer volgen aankondiging van extra shows. Bekijk de website van Seasick Steve voor de laatste updates. 

Steve: “I don’t think any of us could have imagined how it would be in the world right now. I hope y’all safe and taking care of yourselves. Strange times.”

In de tussentijd zal Seasick Steve vanaf nu elke zondag om 20:00 zijn intieme geluid van boogie, livestreamen op Facebook met elke week een ander nummer.

Seasick Steve heeft zijn best gedaan om ervoor te zorgen dat het album 'Love & Peace' het perfecte middel is voor in onstuimige tijden als deze. Het album is hoopgevend en bevat een geweldige mix van boogie, blues, rock, Americana en folk. Allemaal in de unieke stijl van Seasick Steve.

Met dit album, geschreven en geproduceerd door Seasick Steve, breekt hij een belangrijke traditie. Hoewel er het één en ander is opgenomen in een schuur, werd het overgrote deel van de opnames gemaakt in Studio 606 van East West Studio 3 in Los Angeles. Het album werd gemixt door Vance Powell (die eerder werkte met Jack White en Chris Stapleton) en Steve zelf. De vertrouwde drummer van Steve, Dan Magnusson (a.k.a. Crazy Dan), speelt wederom op het album, tezamen met gitarist Luther Dickinson (North Mississippi Allstars) en mondharmonica speler Malcolm Arison (The BossHoss).

'Love & Peace' is nu als pre-save beschikbaar op cd, vinyl, download en stream op de website van Seasick Steve. Het album zal uitgebracht worden op Contagious Records en gedistribueerd door ADA.

More news