Hanne Mjøen deelt nieuwe video en single 'Emotional Fever'

‘Emotional Fever’ kan het best omschreven worden als een zoektocht, een reis naar volwassenheid door de liefde en het leven.

De Noorse Hanne Mjøen is niet de gemiddelde popprinses. Ze is klaar met alle vooroordelen en laat zien dat je prima een van de jongens kunt zijn zonder je ‘vrouwelijkheid’ te verliezen. Na het grote succes van het nummer ‘Sounds Good To Me’, was Hanne de ‘major’ muziekindustrie zat. Ze brak met haar label en begon haar eigen ding te doen.

Ze schreef ‘Emotional Fever’ in Stockholm en Londen, het gaat over een aantal van haar worstelingen die ze in het verleden heeft gehad. Worstelingen die erg herkenbaar zijn voor iedereen die een ongezonde relatie heeft gehad waarbij je je wel realiseerde dat het slecht ging, maar het domweg in stand hield.

Bekijk de video voor 'Emotional Fever' hieronder. 

‘Emotional Fever’ kan het best omschreven worden als een zoektocht, een reis naar volwassenheid door de liefde en het leven. Het is duidelijk dat Hanne bulkt van het talent, ze brengt dansbare popmelodieën en de melancholie van hartzeer samen. Met teksten als "I don't mind being broken, if it takes me to heaven," geeft de songwriter ons een inkijkje in hoe ze haar pijn omzet in kracht. ‘Emotional Fever’ is een uitlaatklep voor Hanne haar gevoelens - en het moment van besef dat volwassen zijn, helemaal niet zo makkelijk is als dat het vroeger leek. Ze legt uit: “Het thema van mijn nieuwe muziek gaat over de overgang van de jeugd naar de volwassen wereld. Met de hoge verwachtingen dat de overgang me zou veranderen en je er vervolgens achter komt dat het niet zo gaat als in de films.” 

More news