Vier de vrijheid met V2 Records!

Aanstaande zaterdag staan er tal van V2 acts op de diverse Bevrijdingsfestivals door heel Nederland.

Zaterdag vieren we de vrijheid in Nederland. Op tal van plaatsen in Nederland zijn Bevrijdingsfestivals georgniseerd waar (inter)nationale artiesten optreden. V2 Records is tijdens deze festivals goed vertegenwoordigd met optredens van EUT, Tusky, Dawn Brothers, Gallowstreet, Orgel Vreten, Jungle By Night, Koffie en The Dubbeez. Scroll naar beneden voor de data en locaties.

Een van de grootste Bevrijdingsfestivals van Nederland wordt georganiseerd in Zwolle, waar Bevrijdingsfestival Overijssel onder meer Tusky en EUT op het programma heeft staan. Zowel EUT als Tusky hebben een vol programma aanstaande zaterdag: Tusky treedt namelijk op tijdens Bevrijdingsfestival Utrecht en EUT gaat na hun show in Zwolle door naar Den Bosch - waar Orgel Vreten ook op de planken staat.

Ook op Bevrijdingsfestival Amsterdam Het Vrije Westen zie je twee V2 acts! Zowel Koffie als The Dubbeez gaan hier de vrijheid vieren. The Dubbeez zijn daarnaast ook nog te zien op het Bevrijdingsfestival in Flevoland.

De twaalfkoppige brassband Gallowstreet is dit jaar te bewonderen in Haarlem op Bevrijdingspop, het oudste bevrijdingsfestival van Nederland én op het Bevrijdingsfestival in Rotterdam waar The Dawn Brother ook een live show zullen geven, daarna geven zij 's avonds nog een show op het Bevrijdingsfestival in Wageningen.

Tot slot is Jungly By Night te zien op het Bevrijdingsfestival in Groningen!

Check voor de tijden en meer info de officiële Bevrijdingfestivals website: https://www.bevrijdingsfestivals.nl/

More news