Live out Loud van Sunday Sun

Vanmorgen waren de mannen te gast bij Giel op 3FM waar ze nieuwe muziek speelden en hun nieuwe tour aankondigden.
Het nieuwe album Live Out Loud van Sunday Sun verschijnt vandaag! De muziek neemt je mee naar mooier weer, boottochten en barbecues met vrienden. Vanmorgen waren de mannen te gast bij Giel op 3FM waar ze nieuwe muziek speelden en hun nieuwe tour aankondigden. In het najaar doet de band een intieme akoestische tour langs een kleine selectie bijzondere locaties. 

Na het succes van debuutalbum We Let Go  (2014) met de hits I Call You Honey  en Sunday Morning  is   Live Out Loud    weer onmiskenbaar Sunday Sun. Sunday Sun is voor hun nieuwe album op zoek gegaan naar de dagen die het leven mooier maken, momenten waarop je de tijd stil zou willen zetten, waarop je het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kan. Momenten waarop je het leven in de hoogste versnelling leeft: LIVE OUT LOUD!

De nummers hebben een goede vibe en makkelijk meezingbare refreinen. De onweerstaanbare melodieën zorgen ervoor dat de songs stuk voor stuk in je hoofd blijven zitten. Wederom zijn invloeden van grote popbands als The Beatles en The Beach Boys nooit ver weg, maar deze keer hebben de mannen van Sunday Sun ook inspiratie geput uit de muziek van Katy Perry, Tame Impala, Diana Ross, Wilco en Bruno Mars. Op het nieuwe album wordt zelfs stiekem geflirt met old school disco, funk en dance.

Op Live Out Loud klinkt Sunday Sun volwassener, levendiger en dynamischer zonder het kenmerkende Sunday Sun-DNA te verliezen. De eerste singles When We Kiss  en Superior zijn al enthousiast onthaald.

Ben je er klaar voor deze zomer? Ramen open, dak eraf: LIVE OUT LOUD! 

Stream of Download!   

More news