Janne Schra's Ponzo Light

Eerder dit jaar verscheen Ponzo Light van Janne Schra als gelimiteerde 10" vinyl. Deze is inmiddels helemaal uitverkocht, maar niet getreurd, je kan het werk vanaf nu wel online beluisteren!
Op 15 april verscheen PONZO LIGHT, de EP van zangeres Janne Schra. PONZO LIGHT vloeide voort uit het album PONZO  dat in februari 2015 verscheen. Er waren slechts 500 exemplaren van fysiek gedrukt op 10" vinyl, inclusief een bijzondere zeefdruk. Helaas is het vinyl uitverkocht, maar wees niet getreurd Ponzo Light is nu overal te streamen of te downloaden.
Janne Shra
Ponzo Light

Release 15 April
Listen 
“In deze veranderende wereld geloof ik sterk dat alles steeds meer ‘gedeeld’ gaat worden (muziek wordt al veelal gestreamd), daarom is het album an sich een beetje in verval gekomen. Om hier een klein beetje tegen in te druisen wilde ik iets heel speciaals maken. Van een zeefdruk bestaan vaak maar een gelimiteerd aantal drukken. Dat is er zo leuk aan, de oplage is eindigend en wordt niet meer bijgedrukt. Dit wilde ik ook met een plaat doen. Misschien wel altijd!” aldus Janne Schra.

More news