Emil Landman bezorgt je An Unexpected View

Het nieuwe album 'An Unexpected View' is nu overal te beluisteren.

Eind 2015 pakt Emil zijn backpack, gitaar en mobiele opname apparatuur en staat hij aan het begin van een nieuw avontuur. In een periode van negen weken reist hij de wereld rond, waarbij hij onder andere Duitsland, Rusland, Mongolië, China, Zuid-Korea, Japan, De Verenigde Staten, Portugal en Frankrijk aandoet. 

Onderweg ontdekt hij nieuwe plekken met verrassende verhalen, mensen en culturen. Tijdens lange gesprekken, schaakspelletjes en gitaarspelen doet hij ideeën op voor nieuwe liedjes. Als vanzelf lijken nieuwe klanken en woorden te ontstaan — in hotelkamers, op Mongoolse hoogvlaktes, ergens op de Chinese muur, in een capsule slaapkamer in Japan, op een grasveld in Polen en op een rots in de Nevada Desert – welke hij ter plekke opneemt met de door hem meegebrachte apparatuur.  



Emil Landman bezocht 14 landen tijdens zijn reis om zijn nieuwe album te schrijven. Zo schreef hij liedjes in een tent in Mongolië, een capsulehotel in Japan en in allerlei verschillende treinen waar hij dagen in verbleef. Zijn nummers variëren van het catchy nummer Our Bodies tot intieme, rustige nummers zoals Closer.

More news