Blaudzun in de 3FM Live Lounge

Exclusieve sessie in de 3FM Live Lounge en mini-documentaire.

Aan de vooravond van de release van zijn nieuwe album Jupiter geeft Blaudzun op donderdag 6 oktober een exclusieve show in de nieuwe 3FM Live Lounge. Tussen 22:00 en 23:00 uur speelt Blaudzun met zijn band live het nieuwe album integraal in het programma 3voor12Radio op 3FM . E en select gezelschap prijswinnaars, dat middels een winactie een plekje op de gastenlijst heeft weten te bemachtigen, zal hierbij aanwezig zijn. De show is ook via een live stream te volgen op 3FM.nl.

De eerste keer dat Blaudzun de nummers van Jupiter voor publiek speelde, was tijdens vier uitverkochte shows in Poppodium EKKO in Utrecht. Tijdens deze unieke reeks optredens is Blaudzun gevolgd door filmmaker Gerben Schmidt, die hier een korte documentaire over maakte. Naast beelden van de shows zie je interviews en exclusieve backstage beelden. Bekijk de documentaire hier: 

Vrijdag 7 oktober aanstaande verschijnt het eerste deel van Jupiter, een album dat als drieluik wordt uitgebracht. De releaseshow vindt die avond plaats in een uitverkocht Annabel in Rotterdam. Hierna volgt een grote clubtour door Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Bezoek de website voor een overzicht van alle tourdata   


More news